Over mij

Mijn naam is Joke Lamers

Met de veertig jaar die ik werkzaam ben op het terrein van lichaam en psyche en mijn rijke pakket aan praktische behandelmogelijkheden, durf ik te stellen, dat je bij mij aan het goede adres bent als je fundamenteel verandering aan wilt brengen. Als je al 30 jaar therapie hebt gehad, dan wordt een behandeling bij To be Me ervaren als een traject dat alles bij elkaar brengt en integreert. De finishing touch. En als je het echt niet meer weet en alles al hebt gedaan, dan is het goed mogelijk dat de sleutel ligt in de tijd voor de geboorte. Mocht je vragen hebben, ik ben altijd bereid om samen met je te kijken of ik mogelijk iets voor je kan betekenen. Dus voel je vrij om me te bellen of te mailen. Mijn werk is mijn passie. Het belang van de Prenatale ervaringen wereldkundig maken mijn missie.

Ik ben gespecialiseerd in de inzet van jouw eigen lichaamswijsheid in de verwerking van je trauma’s. Ik hou ervan om problemen bij de wortel aan te pakken. Dit heeft mij bewust gemaakt van de impact van de geboorte- en prenatale trauma’s op het leven.

In 2013 heb ik de Prenatale Opstelling ontwikkeld, om de begintijd te ijken.

Mijn sterke punt als coach en begeleider is dat ik lichtvoetig met zware thematiek om kan gaan. Ik ga voor inzicht in gevoel en tastbaar resultaat. Ik houd van de puzzel. En, niet onbelangrijk, ik werk vanuit de talenten en overlevingspatronen, waardoor behandelingen over het algemeen als verrassend ‘leuk’ en veilig worden ervaren.

Ik schilder en schrijf en houd van kunst, cultuur, natuur en schaatsen. Sporten doe ik voornamelijk in mijn moestuin. Ik ben 60 jaar oud, woonachtig in Heemstede, met twee zonen van 21 en 22 jaar oud. Door mijn zoons wordt ik bijgeschoold op het gebied van actiefilms, computers, mobiele telefoons en sport.

Mijn volgende boek heet ‘Het naamloze leed’ en zal gaan over de impact van babytrauma’s. Komt binnenkort uit.

Joke Lamers Portret

Mijn eerste boek heet Kloppend in je vel. Klik hier om te zien waar mijn boek over gaat. Mijn volgende boek zal gaan over de impact van trauma’s in de babytijd.

In de praktijk ben ik als een circusdirecteur, elke keer weer geraakt door de stappen die mijn cliënten nemen, al balancerend op het levenskoord. Met diepe tevredenheid als gevoelens uitgewerkt worden tot een spectaculair, zinderend eindresultaat. Met liefde voor de brullende leeuwen, de elegante paarden, het humeurige nijlpaard. Met waardering voor het opbouwwerk, het opruimen, de muziek, de cassiéres, de schoonmaak en het inpakken en wegwezen, krijgt elke bezigheid in het circus zijn plek. Het voelt rijk, dat ik al die circusartiesten weet te motiveren om topprestaties neer te zetten, op het scherp van de snede.