To be Me, is the best I can be

joke-lamers-tobeme-coaching-zorgverlening-therapie

Mijn naam is Joke Lamers, ik ben 59 jaar en heb 2 zoons van 19 en 21.

Ik vind het een eer om dit prachtige werk te doen: Iemand begeleiden om in vrijheid zichzelf te zijn. Met als resultante dat hoe je leeft gaat passen bij wie je bent.

Ik heb een breed pakket van aanpak. Samen met jou wordt gekeken wat een gepaste ingang is om aan je thema('s) te werken. In het introductiegesprek wandelen we lichtvoetig door je levensgeschiedenis, om zo helder te krijgen hoe deze van invloed is geweest op waar je nu staat. Heel gericht aan één thema werken kan ook. 

Ik heb een diep vertrouwen in de wijsheid van het lichaam. In hoe ik werk staat de inzet van jouw eigen lichaamswijsheid centraal in de verwerking van je trauma's. Ik hou ervan problemen bij de wortel aan te pakken. Dit heeft mij bewust gemaakt van de impact van de geboorte- en prenatale trauma's op het leven. 

In 2013 heb ik de Prenatale Opstelling ontwikkeld, om de begintijd, het levensfundament,  te ijken.


Mijn sterke punten als coach en begeleider zijn dat ik lichtvoetig met zware thematiek om kan gaan. Ik ga voor inzicht in gevoel en tastbaar resultaat. Samenqwerking van denken en gevoel. Ik houd van de puzzel. En, niet onbelangrijk, ik werk vanuit de talenten en overlevingspatronen, waardoor behandelingen over het algemeen als verrassend 'leuk' en veilig worden ervaren. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Verbeter jezelf, begin bij het begin. Dat heb ik gedaan en dat maakt mij zowel deskundig als ervaringsdeskundig. 

Ik schilder en schrijf en houd van kunst, cultuur, natuur en schaatsen. Sporten doe ik voornamelijk in mijn moestuin. Door mijn zoons wordt ik bijgeschoold op het gebied van actiefilms, computers, mobiele telefoons en sport.

Mijn eerste boek heet Kloppend in je vel. klik op: http://bit.ly/VBB_JokeLamers om te zien waar mijn boek over gaat. Mijn volgende boek zal gaan over de impact van trauma's in de babytijd.

 

20020304 Joke Lamers Welp

In de praktijk ben ik als een circusdirecteur, elke keer weer geraakt door de stappen die mijn cliënten nemen, al balancerend op het levenskoord. Met diepe tevredenheid als gevoelens uitgewerkt worden tot een spectaculair, zinderend eindresultaat. Met liefde voor de brullende leeuwen, de elegante paarden, het humeurige nijlpaard. Met waardering voor het opbouwwerk, het opruimen, de muziek, de cassiéres, de schoonmaak en het inpakken en wegwezen, krijgt elke bezigheid in het circus zijn plek. Het voelt rijk, dat ik al die circusartiesten weet te motiveren om topprestaties neer te zetten, op het scherp van de snede.