To be Me, is the best I can be

Het tarief is: 100 Euro per uur.
                     
Haptonomische begeleiding: inzicht in gevoel, tastbaar ervaren. consult duurt 1,5 uur
Basistraject voor inzicht in lichaamsgevoel is 4 sessies van 1,5 uur
 
Een Voice Dialogue sessie duurt 2 uur. Kan eenmalig voor het in balans brengen van het overlevingspatroon, kan ook ingezet worden voor verschillende thema's, waarbij meerdere sessie ingepland worden. Voice Dialogue kan ook prachtig ingezet worden voor relationele thema's, waar meer inzicht in elkaar waardevol zou kunnen zijn. Voor een relatietraject geldt een minimum van 4 sessies van 2 uur.
 
Bij de Helende Reizen duurt een Emotionele Reis 4 uur (eerste Helende Reis)
Een Emotionele Reis kan op zichzelf geboekt worden voor de verwerking van een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld de verwerking van het overlijden van een ouder in de jeugd, of voor de emotionele verwerking van een ziekteproces als borstkanker.
Een Fysieke Reis duurt 3 uur en is een vervolgafspraak na een Emotionele Reis. Hierin wordt direct afgereisd naar een lichaamsdeel om daar bepaalde emotionele blokkades op te lossen.
Een kinderreis duurt 1,5 uur.
 
Voor een Prenatale Opstelling wordt minimaal 4 uur gereserveerd. Is een éénmalige sessie. Op het gebied van Prenatale en geboortethematiek zijn wel vervolgafspraken te maken om bepaalde thema's extra te belichten.
 
Een Theta-healing duurt 2 tot 3 uur.
 
De trajecten zijn kortdurend. Je weet na de eerste sessie wat de behandelingen voor je kunnen betekenen. De inzet is dat je elke behandeling met positief resultaat de deur uitgaat. Het gemiddelde behandeltraject is 4 behandelingen
 
Als afspraken door omstandigheden verzet dienen te worden doe dit, wanneer mogelijk, ruim van  tevoren. Afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd zijn afgemeld, kunnen in rekening worden gebracht.
 
Ik heb er bewust voor gekozen om per 1 januari 2017 niet meer aangesloten te zijn bij de beroepsvereniging Dat houdt in dat behandelingen niet meer gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekering. Het  alternatieve pakket uit de aanvullende zorg is een aantal jaren geleden al ernstig uitgekleed. De behandeligen werden nog maar deels vergoed. Voor 2017 werden er bureaucratische opleidingseisen aan mij gesteld die van mij geen betere therapeut gingen maken. Er werd van mij verwacht dat ik opleidingen ging volgen, waarvan ik meen te stellen dat ik die context al in mijn pakket heb zitten, dus die geen meerwaarde vormen voor mijn bedrijfsvoering. Ik heb daarom besloten om daar niet in mee te gaan.  
 
Helaas betekent dit dat de trajecten die ik aanbied mogelijk niet meer betaalbaar zullen zijn voor iedereen. Veel mensen brengen hun auto jaarlijks voor groot onderhoud of klein onderhoud naar de garage.Je kunt dat zien als vergelijkbare kostenpost. Het investeren in je eigen gezondheid en de ontwikkeling van meer bewustzijn ten aanzien van je eigen overlevingspatronen, gewoonten en de keuzes diue je maakt, getuigt van eigen verantwoordelijkheid. Dat legt je als een mens geen windeieren. Ik garandeer dat ik kwaliteit lever die het leven verrijkt.