Zelf uitkiezen

Bach Bloesem uitkiezen

Kies zelf intuïtief de Bach Bloesem Remedies uit. De Bach bloesems die je op dit moment tot steun kunnen zijn. Je kunt kiezen uit de foto’s van de 38 Bach Bloesems. Deze staan afgebeeld onder ’38 Bloesems’ met de uitleg erbij. Je wordt automatisch aangetrokken door de remedies die je op dit moment goed zullen doen. De bachdruppeltjes geven gedifferentieerde ondersteuning vanuit de planten- en bomenwereld en bekrachtigen het levensproces waar je nu inzit. De remedies zijn goedaardig en zo gezond als edele boslucht in een flesje. Daarbij zijn ze zeer makkelijk in het gebruik: 4 maal daags 4 druppeltjes.

Als je zelf uitkiest welke Bachbloesems je in je flesje wilt hebben, gaat het als volgt:
1. Nadat ik de betaling binnen heb op rekeningnummer 667696180 en
2. je hebt me een e-mail gestuurd waarin je je persoonsgegevens hebt vermeld,
3. de bach bloesems aangegeven die je in je flesje wilt,
4. dan maak ik een combiflesje voor je klaar en stuur het naar je toe.
Een flesje met een aantal remedies kost dan € 5,00. De verzendkosten zijn € 6,75 (ook bij meerdere flesjes). Dus voor 1 flesje: € 11,75 voor 2 flesjes € 16,75 en bij 3 flesjes € 21,75. Je mag het flesje natuurlijk altijd in Villa Vijf 33 komen ophalen, in Vijfhuizen, als je in de buurt woont. Dat bespaart verzendkosten.

Soms kun je als mens wel een steuntje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld kracht om zware tijden te doorstaan of flexibiliteit om meer met de stroom mee te gaan. Als je vaak met anderen botst of moeite hebt met samenwerken, dan kan wat meer openheid je mogelijk opleveren dat de afstemming met anderen soepeler verloopt. Als een kind zich naar gebrand heeft, dient niet alleen de brandwond te genezen, ook de emotionele schrik vraagt aandacht, daar heeft Bach het Rescueflesje voor. De bomen, planten en bloemen uit het Bach assortiment hebben allen verschillende kwaliteiten die je meer in balans kunnen brengen. Hierdoor kun je beter omgaan met de druk van het dagelijks leven en kom je meer in harmonie.