Het tarief is: € 100 Euro per uur.

Prenatale Opstelling

Hier wordt 4 uur voor in rekening gebracht. De tijdsreservering is ruimer. Het krijgt de tijd die nodig is. Een Prenatale Opstelling voor een kind duurt ongeveer 3 uur. Andere Opstellingen mbt tot het levensbegin zijn de opstelling van de conceptie, de eispring en de innesteling van de eicel. ( ong 1,5 uur)

Haptonomische begeleiding

Inzicht in gevoel, tastbaar ervaren. consult duurt 1,5 uur
Basistraject voor inzicht in lichaamsgevoel is 4 sessies van 1,5 uur

Voice Dialogue

Deze sessie duurt 2 uur. Kan eenmalig voor het in balans brengen van het overlevingspatroon, kan ook ingezet worden voor verschillende thema’s, waarbij meerdere sessie ingepland worden. Voice Dialogue kan ook prachtig ingezet weorden voor relatiionele thema’s waar wat meer inzicht in elkaar waardevol zou kunnen zijn. Minimaal 3 sessies van 2 uur.

Helende Reizen

Bij Helende Reizen duurt een Emotionele Reis 4 uur (eerste Helende Reis)
Een Emotionele Reis kan op zichzelf geboekt worden voor de verwerking van een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld de verwerking van het overlijden van een ouder in de jeugd, of voor de emotionele verwerking van een ziekteproces als borstkanker.

Fysieke Reis

Deze duurt 3 uur en is een vervolgafspraak na een Emotionele Reis. Hierin wordt direct afgereisd naar een lichaamsdeel om daar bepaalde emotionele blokkades op te lossen.

Kinderreis

Een kinderreis duurt 1,5 uur.

Theta-healing

Deze healing duurt 2 tot 3 uur

Kamer van Koophandel nummer: 60719958

Rekening nummer: NL67 INGB 0667696180

De trajecten zijn kortdurend. Je weet na de eerste sessie wat de behandelingen voor je kunnen betekenen. De inzet is dat je elke behandeling met positief resultaat de deur uitgaat. Het gemiddelde behandeltraject is 4 behandelingen

Als afspraken door omstandigheden verzet dienen te worden doe dit, wanneer mogelijk, ruim van tevoren. Afspraken die minder dan 24 uur voor de afgesproken tijd zijn afgemeld, kunnen in rekening worden gebracht.

Ik heb er bewust voor gekozen om per 1 januari 2017 niet meer aangesloten te zijn bij de beroepsvereniging. Dat houdt in dat behandelingen niet meer gedeclareerd kunnen worden bij de zorgverzekering. Het alternatieve pakket uit de aanvullende zorg is een aantal jaren geleden al ernstig uitgekleed. De behandelingen werden nog maar deels vergoed. Voor 2017 werden er bureaucratische opleidingseisen aan mij gesteld die mij geen betere therapeut zullen maken. Er werd van mij verwacht dat ik opleidingen ging volgen, waarvan ik meen te stellen dat ik die context al in mijn pakket heb zitten, dus die geen meerwaarde vormen voor mijn bedrijfsvoering. Ik heb daarom besloten om daar niet in mee te gaan.

Helaas betekent dit dat de trajecten die ik aanbied mogelijk niet meer betaalbaar zullen zijn voor iedereen. Veel mensen brengen hun auto jaarlijks voor groot onderhoud of klein onderhoud naar de garage. Je kunt dat zien als vergelijkbare kostenpost. Het getuigt van eigen verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en ontwikkeling en dat legt je als een mens geen windeieren. Ik garandeer dat ik kwaliteit lever die het leven verrijkt.