To be Me, is the best I can be

Gastenboek

Ik wil je van harte uitnodigen om een kijkje te nemen in het gastenboek. Hoe hebben anderen de therapie ervaren? Heeft het ze geholpen om meer zichzelf te kunnen zijn?

En natuurlijk zou ik het zeer op prijs stellen, als ook jij je ervaringen op deze website zou willen delen. Ik heb een aantal vragen hieronder staan, die je in je reactie zou kunnen verwerken.

Wie ben je? Wat was je hulpvraag? Kun je iets zeggen over de lichamelijke of psychische  klachten die je had? Hoe heeft deze therapie je ondersteund? Wat heb je ervan geleerd? Hoe heeft het doorgewerkt in je privéleven en hoe heeft het doorgewerkt in je werk? Waarom zou je het aanraden aan anderen? Wat vind je van mij als therapeut?

Als je iets van je ervaring zou willen delen, dan gaat dat als volgt:

Klik op het icoontje Guestbook. Op het formulier dat dan verschijnt vul je je naam en je e-mail adres in. Eventueel waar je vandaan komt. Het stukje tekst dat je schrijft geef je een titel en vervolgens schrijf je wat op over de behandeling bij Guestbook entry.  Nog een klein rekensommetje voor de beveiliging en submit entry om het te verzenden.  

Gastenboek