To be Me, is the best I can be

Blauwdrukbehandeling

Ik heb een fantastische, nieuwe behandeling in mijn pakket!

De blauwdrukbehandeling! Deze behandeling is het resultaat van 30 jaar geïnspireerd bezig zijn met lichaamswerk, een enorme drive om de waarde van lichaamsgevoel simpel en doeltreffend over te brengen en mijn visie dat het de bedoeling is dat een mens zich bevrijdt van belemmerende emotionele lading, zodat je als mens je eigen potentieel kunt verwezenlijken.

tabletTherapie, opleidingen, werken aan jezelf, het is ronduit gezegd frustrerend als je na al dat werk soms nog steeds blijft modderen met wie je bent of hoe het in je leven loopt. Deze behandeling zorgt dat je in lijn komt met wie je werkelijk bent.

De vorm van de behandeling kwam bij me op na het lezen van het boek van Tijn Touber, en wel speciaal na het lezen van het stukje over de blauwdruk. Een kikkervisje draagt de blauwdruk van de volwassen kikker al met zich mee, als een energieveld om zich heen. Ik vond dat een fascinerend gegeven en ben ermee gaan experimenteren. Indrukwekkend wat voor een verschuivingen er plaatsvinden in het welbevinden als de blauwdruk wordt bekrachtigd.

Je draagt je blauwdruk bij je.

Je blauwdruk bevat al het weten en de wijsheid die je maken tot de persoon die je in wezen behoort te zijn. In deze behandeling wordt dit energieveld in volle luister hersteld.

 

Kom ervaren wat het je oplevert als je 1,5 uur wordt bekrachtigd in je blauwdruk.

Het uitnodigen van je blauwdruk in alle aspecten van je zijn, zet een genezingsproces in gang. Het opent je voor je ware mogelijkheden.