To be Me, is the best I can be

Data Dagworkshiop Prenatale Opstellingen:

Zondag 2 februari 2020

Zaterdag 22 februari 2019

Herstel van het levensfundament met de Prenatale Opstelling kan, tijdens een workshop, door een Prenatale Opstelling voor die dag te reserveren ( 2 op een dag), of individueel, door een afspraak te maken bij To be Me. Een prenatale Opstelling kan je doen voor jezelf, maar ook voor je eigen kind. Scroll naar beneden voor de flyer van de workshop!

Training Voice Dialogue van 7 dagdelen

In 2020 zal deze training 2 keer worden gegeven. En wel in maart en in september. De preciese data worden nog bekend gemaakt.         

Een uitgelezen kans om deze fantastische, waterdichte methode van bewustzijn te leren kennen. Theorie en zelf doen en ervaren maken deze training tot een waardevolle tijdsinvestering. Kosten: 400,- Euro. 

Inloggen op Lichaamswijsheid 

Op de vrijdagavond, om de 14 dagen, beginnend op 10 januari.  Van 19.00 uur tot 22.00 uur. 

Inloggen op de informatie van je lichaam, met behulp van afwisselende methoden: Haptonomische oefeningen die stilstaan bij gevoel in communicatie, ademhalingsoefeningen, stem geven, Voice Dialogue, Helende reizen. Zintuiglijke oefeningen, vormgeven, visualisaties, meditaties, samen klanken maken, kaartjes trekken. Spelen, delen en helen, door samen qualitytime te besteden aan dat fenomenale instrument dat ons ter beschikking staat, ons lichaam. Ik ben een absolute liefhebber van het lichaam met zijn oneindige facetten, mogelijkheden en expressiemogelijkheden. Met mijn 40 jaar ervaring met lichaamswijsheid is het mij een voorrecht om deze gemoedelijke avonden aan te bieden, waarin laagdrempelig de mogelijkheid wordt geboden om het bewustzijn van jezelf en wie je bent, te verkennen, te vergroten en te verdiepen. De avonden zijn elke keer weer een verrassing. Elke keer wijzer worden in de  ontmoeting met jezelf en met anderen.

De bijdrage voor de avonden is 100 Euro, als je je aanmeld voor 6 opvolgende avonden, of 25 Euro per keer.

De komende data zijn: 10 jan, 24 jan,  7 febr,  21 febr,  6 mrt en 20 mrt 

                                     3 apr, 17 apr, 15 mei, 29 mei, 12 juni en 26 juni.

                                          (1 mei valt uit, vanwege de meivakantie)

                         

 

                                    Flyer Dagworkshop Prenatale Opstelling

Joke en Anne-Marie Lamers

                                                       Zondag 2 februari 2020 en zaterdag 22 februari 2020

1379914270

 

Als je leven niet loopt en je levensbegin niet vlekkeloos is verlopen

Voor zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde, erbij horen, emotionele stabiliteit, verbinding denken en voelen, gezonde eetpatronen, zichtbaarheid, eigen keuze en zelfstandigheid

Rebooten van de primaire hulpbronnen: Niet de stekker eruit en er weer in, maar optimaliseren van het levensbegin. Met terugwerkende kracht, om het fundament van je leven te herstellen. De oorspronkelijke hulpbronnen zijn verantwoordelijk voor de grootste ontwikkeling en groei die je als mens in je leven doormaakt: die van bevruchte eicel tot pasgeboren baby’tje.

       
Het levensbegin is niet altijd optimaal verlopen. Dit heeft zijn weerslag op de primaire hulpbronnen. De hulpbronnen waarmee het draaiboek wordt gemaakt voor geboorte en je leven. Met een prenatale opstelling worden deze hulpbronnen afgestemd op jou als ongeboren kind en daarmee wordt je levensscript herschreven. Je kunt een prenatale opstelling doen voor je eigen levensbegin of voor je kind.

De prenatale hulpbronnen zijn MAGISCH! Niet één Fee, zoals in het sprookje van Assepoester, ieder mens heeft 5 Feeën om de toverkracht van het leven gestalte te geven.

De placenta voor          Voeding

De navelstreng voor      Flow

Het huidsmeer voor      Veiligheid

Vruchtwater voor         Vrijheid

De Vruchtvliezen voor   Verbinding

Het is een feest als deze hulpbronnen tot hun recht komen. Dan komt je leven op kleur met toverkracht. Vanuit een gezond fundament.

Voor aanmelding    email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40562790

Adres:                     Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6,

                                Spaarne 112A (linker deur), 2011 CM in Haarlem

Datum en tijd:        Zondag 2 februari 2020

                                en zaterdag 22 februari 2020

                                van 9.00 tot 17.00 -17.30 uur

Kosten:    150,- Euro voor deelname mét eigen Prenatale Opstellin

                    50,- Euro voor deelname als representant

Koffie en thee inbegrepen, graag eigen lunch meenemen

Voor meer informatie kijk op www.tobeme.nl onder methoden

Het is ook mogelijk om een Prenatale opstelling individueel te doen