To be Me, is the best I can be

Data Dagworkshiop Prenatale Opstellingen:

Zaterdag 25 mei 2019

Zaterdag 22 juni 2019

Herstel van het levensfundament met de Prenatale Opstelling kan gedaan worden tijdens een workshop door een Prenatale Opstelling voor die dag te reserveren ( 2 op een dag), of individueel door een afspraak te maken bij To be Me. Een prenatale Opstelling kan je doen voor jezelf , maar ook voor je eigen kind. scroll naar beneden voor de flyer van de workshop!

Training Voice Dialogue van 7 middagen

van 13.00 uur tot 17.30

Gaat weer van start in september 2019. Data volgen nog.          

Een uitgelezen kans om deze fantastische methode van bewustzijn te leren kennen. Theorie en zelf doen en ervaren maken deze training tot een waardevolle tijdsinvestering. Kosten: 350,- Euro.

Flyer Dagworkshop Prenatale Opstelling

 Joke en Anne-Marie Lamers

                                                                 Zaterdag 25 mei en zaterdag 22 juni

1379914270

 

Als je leven niet loopt en je levensbegin niet vlekkeloos is verlopen

Voor zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde, erbij horen, emotionele stabiliteit, verbinding denken en voelen, gezonde eetpatronen, zichtbaarheid, eigen keuze en zelfstandigheid

Rebooten van de primaire hulpbronnen: Niet de stekker eruit en er weer in, maar optimaliseren van het levensbegin. Met terugwerkende kracht, om het fundament van je leven te herstellen. De oorspronkelijke hulpbronnen zijn verantwoordelijk voor de grootste ontwikkeling en groei die je als mens in je leven doormaakt: die van bevruchte eicel tot pasgeboren baby’tje.

       
Het levensbegin is niet altijd optimaal verlopen. Dit heeft zijn weerslag op de primaire hulpbronnen. De hulpbronnen waarmee het draaiboek wordt gemaakt voor geboorte en je leven. Met een prenatale opstelling worden deze hulpbronnen afgestemd op jou als ongeboren kind en daarmee wordt je levensscript herschreven. Je kunt een prenatale opstelling doen voor je eigen levensbegin of voor je kind.

De prenatale hulpbronnen zijn MAGISCH! Niet één Fee, zoals in het sprookje van Assepoester, ieder mens heeft 5 Feeën om de toverkracht van het leven gestalte te geven.

De placenta voor          Voeding

De navelstreng voor      Flow

Het huidsmeer voor      Veiligheid

Vruchtwater voor         Vrijheid

De Vruchtvliezen voor   Verbinding

Het is een feest als deze hulpbronnen tot hun recht komen. Dan komt je leven op kleur met toverkracht. Vanuit een gezond fundament.

Voor aanmelding    email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-40562790

Adres:                      Centrum aan het Spaarne, ruimte 6, bel 6,

                                 Spaarne 112A (linker deur), 2011 CM in Haarlem

Datum en tijd:       25 juni of 22 juni '19 van 9.00 tot 17.30 uur

Kosten:    150,- Euro voor deelname mét eigen Prenatale Opstellin

                    50,- Euro voor deelname als representant

Koffie en thee inbegrepen, graag eigen lunch meenemen

Voor meer informatie kijk op www.tobeme.nl onder methoden

Het is ook mogelijk om een Prenatale opstelling individueel te doen